вторник, 3 июня 2014 г.

Флешмоб День захисту дітей. Дніпропетровськ. 01*06*2014

Починаючи з 1950 року Міжнародний день захисту дітей святкується 1 червня кожного року. Сьогодні мало хто замислюється над сенсом цього свята та над долею дітей з усього Світу.
На жаль, життя багатьох дітей складається не так, як їм хотілося б. Багато хто з них втратив своїх батьків, інші не можуть жити повноцінно через тяжкі хвороби. Але, не дивлячись ні на що, вони намагаються жити, шукаючи радість в усьому, насамперед у тому, що в них є це життя.
Ми з Вами можемо допомогти таким дітям та подарувати їм ще один привід для посмішки. Існує багато організацій, які піклуються про дітей, що потребують Вашої допомоги. Не залишайтесь осторонь - допомогайте дітям, адже вони це майбутнє нашого Світу, майбутнє України, це наше з Вами майбутнє!


В Міжнародний день захисту дітей Компанія КІТ-2005 разом з молоддю міста Дніпропетровська привернула увагу громадськості до проблем багатьох дітей, повернувшися до дитинства. Ввечьорі 1 червня 250 учасників акції одночасно завмерло на головній площі міста, а потім на декілька хвилин "перетворилися" на дітей. Вся площа стала одним великим ігровим майданчиком, на якому разом з дітьми дурачилися, гралися та малювали дорослі.
Наприкінці акції учасники розгорнули найбільший у Дніпропетровську флаг України, прибігли до нього, наче діти до своєї мами та заспівали гімн України.

Компанія КІТ-2005 щиро вірить, що люди, які були присутні у цей час у центрі міста ознайомились з тектом листівки, яку роздавали волонтери та задумаються над долею багатьох дітей з усього світу!

Флешмоб День захисту дітей. Дніпропетровськ. 01*06*2014

Комментариев нет:

Отправить комментарий